Voor de bekabeling heb ik in de steunen alvast wat gaten geboord. De hoogte is zo gekozen dat ik met gestrekte rug onder de tafel kan zitten. Dit vooral met het oog op het montage werk. De steunen zijn 60 Cm diep en zullen een Multiplex plaat van 74 Cm breed en 1,2 Cm dik gaan dragen.De lengte van dit deel is 680 Cm De steunen zijn met keilbouten aan de muur bevestigd.

Voordat ik beslis of ik de achtergrond met foto's ga samenstellen of zelf ga schilderen, zal er eerst een goede ondergrond moeten komen. Omdat de ruimte van de korte arm onder de vensterbank tot bovenkant werkblad 30 cm is, heb ik besloten om de volledige achtergrond 30 cm hoog te maken. Rondom gaat het over ongeveer 13 meter. Ook ga ik alle hoeken rond maken zodat er geen vervelende 90 graden hoeken komen. Eén doorlopende achtergrond is natuurlijk veel mooier. De achtergrond wordt gemaakt van triplex van 3.6 mm dik. Uit plaatjes van 61 x 122 cm kunnen mooi twee strookjes van 30 cm gehaald worden. Voor ik ze ga bevestigen, ga ik eerst enkele plaatjes buigen.

De achtergrond is beplakt met glad vliesbehang. Een rol hiervan is 10 meter. je kan dan, mits de hoogte niet meer is dan 52 Cm 10 meter naadloos plakken. Daarna het behang met latex verf blauw geschilderd. De ondergrond voor de rails is op deze foto al gedeeltelijk klaar.